ShowbizNovouređen prostor

'Kućico moja, naljepši raju!': Nataša Janjić pokazala kako je sredila svoje 'obožavane kvadrate', otkrila i u kojim je dućanima kupila namještaj; Evo što su Splićanki poručile prijateljice

Piše J. V.

I glumica Nataša Janjić odlučila je ispoštovati instagramski trend pokazivanja novouređenog životnog prostora, pa je danas obradovala pratitelje uvidom u svoj stan. Ima li išta slađe nego trud kupovine namještaja, kombiniranja i dizajniranja, premještanja i "glancanja", nagraditi ponekim lijepim komentarom na društvenoj mreži?

Ni ostalim poznatim Hrvaticama to nije strano. Anita Dujić nedavno je i sama otvorila vrata svojega doma, a nije joj mrsko to činiti ni na mreži. Jelena Veljača među prvima se odvažila na trend, a Petra Nižetić Mastelić svoju je kuhinju upravo preko Instagrama gotovo lansirala u novi trend.

Petra Nižetić otkrila kako izgleda njezina nova američka kužina, oduševila se i Severina

"Ono kad obožavaš svoje kvadrate pa s vrata pjevaš poznate stihove: “Kućico moja, najljepši raju!”", napisala je pak Janjić, koja je nedavno postala majka sinčiću Toniju, a zajedno s bebom i suprugom Nenadom Medančićem i uselila u zagrebački stan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Ovom prigodom Splićanka je otkrila i kako ga je uredila. U nizu od četiri fotografije, otkrila je prostorije na koje je, pretpostavljamo, najponosnija. 

Hodnik, koji većina instinktivno preskače kao što to inače i ide s predsobljima, kod Janjićke je prava zvijezda kvadrata; crno-bijele pločice i luster prepun razglednica i čestitki dali su pečat ulasku u stan, a slijede fotografije kuhinje s balkonom te dnevnog boravka.

"Savršeno", poručila je prijateljici Ana Gruica, a nisu se od pohvalnog komentara suzdržale ni Bojana Gregorić Vejzović i Tara Rosandić.

Za one koji su trenutno u istim slatkim mukama uređenja doma, podijelila je Janjić i informacije žene koja je kroz sve toprošla. Svaki prikazani komad namještaja ima stoga i pripadajući hashtag, ne krije se gdje je kupljen - pretpostavljamo za one željne inspiracije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

#NATAšA JANJIć#UREđENJE DOMA