StoryEditorOCM
Promo arhivmjesto s karakterom

Muka vam je od cajki? Ovo je vijest za vas: Split je dobio Baraku, novu rokersku meku gdje možete guštati u dobroj mjuzi, sjajnom izboru pića i odličnoj spizi

Piše Promo
13. prosinca 2019. - 12:33

Split je dobio novo buduće kultno mjesto za izlaske. Kažemo kultno jer novovalnoj zabavi ovdje mjesta – nema. Naime, u Vukovarskoj 35c, na mjestu nekadašnje „Kobaje“ iznikla je – Baraka. Bar/noćni klub koji u ponudi ima 16 točenih piva i preko 40 vrsta viskija i to sve uz probranu selekciju vrhunske streetfood spize.

Sva jela su rađena u kuhinji iza šanka, a, kako nam obećava marljiva i entuzijastična ekipa Barake, naglasak su stavili na kvalitetu uz pristupačne cijene.
A, da pored nepca, i gladne uši budu zadovoljene pobrinut će se iznimno zdrav đir Barake – onaj rokerski.
Cajkama u inat stoji upravo – Baraka. A jednom kada uđete, po svim detaljima će vam biti jasno kako je prostor prilagođen žestokoj mjuzi. Golemi umjetničko stilizirani Harley Davidson motor (posebno izrađen za Baraku i spreman da se na njemu fotografira tko god želi) dominira donjim dijelom Barake, dok će najveći tv u gradu (od sedam kvadrata) nesumnjivo privući poglede svih. Kako će tek biti pratiti utakmice na njemu…

Baraka je svojim gostima službeno jučer otvorila vrata, i to nastupom benda Vatra. Ugodna atmosfera uz jedan zdravi glazbeni đir bila su jamac sinoćnjeg dobrog provoda.
- To nam je i bio cilj. Da se svi gosti objekta ugodno osjećaju, bez obzira radi li se o poslovnom sastanku, druženju s ekipom uz pivu ili proslavu rođendana. Ma dođite i ako nemate s kim. Uvijek ćete naići na prijateljsko lice s druge strane šanka raspoloženo za priču – kazao nam je Boris Pešo, manager Barake koja je zamišljena da radi od osam sati ujutro do dva poslije ponoći.

Ivan Dečak, frontmen Vatre priznao je kako nije očekivao toliki odaziv ljudi na otvaranju.

- Ali, opet i ne čudi me. Baraka je sjajno uređena i vidi se da je vrhunsko mjesto za dobar provod. Nama iz benda je dobro došlo i opuštanje u wellnessu u obližnjem hotelu Time čime smo napunili baterije za sinoćnju svirku

Tako da se na jednom mjestu uistinu može obaviti jutarnja kava, marenda, ručak, aftehour piće ili noćni izlazak. Baraka je objedinila sve. Također, u blizini se nalazi i hotel Time na čijem će parkingu svi gosti Barake moći parkirati svoje limene ljubimce. A, isplati se doći. Tek letimičan pogled na šank zorno svjedoči o bogatoj selekciji pića kojom se Baraka može pohvaliti.

A, kuhari toplo preporučuju degustaciju riblje kobasice, kobasice od divljači ili svinjske obraze. Kad je već vrijeme blagdana, zašto se gurmanski ne počastiti. Kad smo kod blagdana valja napomenuti kako će Baraka do 1. siječnja raditi svaki dan s programom uživo.

Već danas navečer nastupa Popart bend, a sutra će iz zvučnika teći melodični Doorsi u live izvedbi Tribute to Doors by Bezdan benda. U nedjelju se na binu penju 4Royal. Muzika s karakterom, piće i hrana s karakterom i to sve na jednom mjestu – s karakterom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:34