StoryEditorOCM
Promo arhivKAZALIŠNI FESTIVAL

Velika završnica "Teatra pod zvijezdama": 20. rujna koncert Marka Škugora na tvrđavi Gripe 

Piše Promo
17. rujna 2019. - 12:40

Mjesec dana odličnog kazališno glazbenog festivala "Teatar pod zvijezdama" prošlo je u tren. Organizatori su nam priredili 7 izvrsnih večeri uz raznovrsni program koji je očito pronašao svoju publiku sudeći po izvrsnoj posjećenosti i rasprodanim večerima koje je festival ovo ljeto ponudio u Splitu. 
Pet kazališnih predstava i dva glazbena događaja u svega 3 tjedna na Tvrđavu Gripe privukli su oko 5.000 posjetitelja što jasno govori kako je "Teatar pod zvijezdama" bio pun pogodak te se već prvom godinom upisao u splitske događaje koje morate posjetiti.
Ovaj petak 20. rujna u 20:30 sati pravo je vrijeme za grandioznu završnicu prve godine "Festivala pod zvijezdama". 
Na Tvrđavu Gripe stiže nam publici omiljeni tenor Marko Škugor. 

Ovaj 29-godišnji šibenski slavuj jedan je od najpopularnijih hrvatskih tenora koji svakom svojom izvedbom ne prestaje oduševljavati publiku. Njegove izvanredne vokalne sposobnosti i predan trud i rad, omogućili su mu da u svega nekoliko godina solističke karijere ostvari zaista veliki uspjeh.  Objavio je dva zapažena albuma, i drugu godinu za redom rasprodao svoje koncerte u Lisinskom, a godišnje održi i do 100 koncertnih nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji.
Unatoč brojnim nastupima, ovog petka na Tvrđavi Gripe njegov je prvi samostalni koncert u Splitu.
U jedinstvenom ambijentu višestoljetne Tvrđave Gripe na repertoaru će se uz Škugorove pjesme ( Samo s tobom sam upoznao ljubav, Oće duša vanka tila, Za tebe bih učinio sve, Zlato moje, Devet slova jedne riči, Uvik ću te svojom zvati....) naći i izvrsna lista domaćih i svjetskih hitova, a vjerujemo kako će i posjetitelje splitskog koncerta očarati čarolija nevjerojatnog talenta ovog mladog tenora.

Marko Škugor rado se odaziva na gostovanja na festivalima, a može se pohvaliti i nagradama s onih najprestižnijih (Festival zabavne glazbe Split, Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, Melodije hrvatskog juga..). Kao solist i prvi tenor "Klape s mora" predstavljao je Hrvatsku 2013. na Eurosongu s pjesmom Mižerja, a od 2016. bio je i član "Četiri tenora".

Da Marka publika voli u svakom pogledu najbolje svjedoče rasprodani koncerti diljem Hrvatske i Slovenije kao i višemilijunski pregledi njegovih pjesama na You tube-u.

Markova publika već zna da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom koncertu, a repertoar pjesama, izniman talent i prijateljski odnos prema publici čine njegove koncerte večerima za pamćenje.

Provedite i Vi s nama ovu večer za pamćenje i uživajte u jedinstvenim izvedbama vrhunskog tenora Marka Škugora u petak, 20. rujna u 20:30 sati na Tvrđavi Gripe!

 

Prodaja ulaznica: TC “Joker” (prizemlje) svaki dan od 17 do 21h te online na www.croatia-tickets.com

Informacije i rezervacije na +385 91 972 0540
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 18:30