StoryEditorOCM
Promo arhivU čast najdražem Oliveru

Projektom Vridilo je, City Center one oživjet će sjećanje na velikog glazbenika

Piše Promo
11. rujna 2019. - 18:57

Ako ste posljednih dana bili u City Centeru one, zasigurno ste primijetili da se prizemlje omiljenog shopping centra pretvorilo u pravi atelje! Naime, upravo ondje mladi umjetnik Slaven Lagator pomnim potezima kista stvara mural s Oliverovim likom.

No, veličanstveni mural tek je uvod u projekt Vridilo je kojim će se osigurati da Oliverov trag u beskraju ne izblijedi. Tako će u City Centeru one biti izloženo više od 40 fotografija koje prikazuju velikog glazbenika u dosad neviđenom svjetlu. Osim fotografija koje je tijekom njegove karijere kroz svoj objektiv zabilježio Feđa Klarić, posjetitelji će imati priliku vidjeti dosad neviđene fotografije iz obiteljskog albuma glazbenika. Otvorenje izložbe zakazano je za 13. rujna u 11 sati, a cijeli će događaj upotpuniti Matija Cvek izvodeći pjesme slavnog glazbenika. Posjetitelji će imati priliku uživati u izložbi sve do 6. listopada, a dodatne emocije pobudit će Oliverove melodije koje će biti izvedene uživo 21. i 28. rujna.

A na sam rođendan omiljenog pjevača, 7. prosinca, sprema se glazbena poslastica – veliki koncert u čast Olivera Dragojevića. Naime, splitska Spaladium arena ugostiti će poznate glazbenike koji će otpjevati poznate hitove Morskog vuka i na taj način proslaviti rođendan velikana koji će zauvijek zauzimati trag u srcima brojnih generacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 16:35