StoryEditorOCM
Promo arhivULAZNICE PRI KRAJU

Let 3 i Vojko V spremaju pravi rock i hip hop spektakl, a završna večer uz Detour i The Frajle uskoro  se pretvara u rasprodan festival ljubavnih pop hitova

Piše Promo
Foto: Damira Kalajžić
23. srpnja 2019. - 15:08

Još nas malo dijeli od jednog od najpoželjnijih ljetnih festivala koji će se održati u Trogiru i to u periodu od 1. do 3. kolovoza. Drugo izdanje KulaKula Festivala ove je godine doživjelo pravi boom!

Mjesec dana prije samog festivala rasprodale su se ulaznice za prvi dan koji se održava u Brown Beach House hotelu. Upravo na tom mjestu prvi dan kolovoza nastupit će TBF-ovci koji će atmosferu začiniti svojim kultnim hitovima, idealnima za vrući dan i hlađenje u bazenu. Njima će se pridružiti i vlasnik najvećih ovogodišnjih pop funk hitova Matija Cvek uz prateći band The Funkensteins.

Nakon ovog pool partyja festival se seli u unutrašnjost impozantne Kule Kamerlengo po kojoj je Trogir postao prepoznatljiv. Ovaj spomenik kulture pod zaštitom UNESCO-a postaje festivalski glavni stage na kojem će se održati pravi  rock i hip hop spektakl u režiji splitskog repera Vojka V i veterana glazbene scene iz grupe Let 3. Posljednji dan festivala vlasnici najljepših pop hitova trenutno, grupa Detour i regionalna senzacija The Frajle, najavljuju ples do jutra, dok organizatori neke posjetitelje planiraju razveseliti službenim goodie bagom festivala koji sadržava poklone sponzora.

Požurite po svoj ulaznice jer kako su nam javili organizatori, još ih je samo 150 u prodaji za treći dan  (nabavite svoju putem sustava Croatia Tickets), a dok čekamo još koji sunčan dan do početka KulaKula Festivala, bacite oko na to kako je izgledalo prošlogodišnje izdanje i pripremite se na još bolju ljetnu avanturu!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:35