StoryEditorOCM
Promo arhivZa djecu na splitskoj Onkologiji

Uključite se u humanitarnu akciju 'Zbog jedne ljubavi'

Piše PROMO
6. svibnja 2019. - 15:42

Još je nepuna dva mjeseca ostalo da se zajedničkim sredstvima pomogne uređenje i opremanje Zavoda za hemato-onkologiju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split. Do sada je prikupljen iznos od 53.442 kune od ukupno planiranoga iznosa od 108.000 kuna, a mališani zaslužuju svu našu pomoć.

Humanitarna akcija “Zbog jedne ljubavi” kojoj je cilj prikupiti novčana sredstva potrebna za adaptaciju postojećih prostorija Jedinica liječenja Zavoda za dječju hematologiju, onkologiju, kliničku imunologiju i genetiku Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, u organizaciji Lions kluba Split, u punom je jeku. Uz najiskreniju zahvalu svima koji su već pomogli Lionsi, pozivaju i sve ostale da se do 28. lipnja uključe u projekt i pomognu djeci.

 

 

Glavna misija ovoga hvalevrijednog projekta je unaprijediti uvjete boravka djece u Zavodu za hemato-onkologiju, te pridonijeti daljnjem uređenju i opremanju Klinike za dječje bolesti, a sve s ciljem promicanja humanizacije bolničkog liječenja.

Klinika za dječje bolesti je ponijela prestižan naslov: “Dječji odjel - prijatelj djece” te je roditeljima omogućen 24-satni boravak uz svoje dijete tijekom trajanja hospitalizacije. Zbog toga je neophodno unaprijediti postojeće uvjete, što zahtijeva dodatno preuređenje i renoviranje prostorija u Zavodu za hemato-onkologiju, kao i nabavku novog namještaja i opreme.

Radovi će uključivati, između ostalog, zamjenu podova, odnosno postavljanje antistatičkog linoleuma kako bi se spriječile infekcije, uređenje sanitarnih čvorova, osobito u sobama za izolaciju djece, te preuređenje ambulante u kojoj se izvode dijagnostičko - terapijski postupci.

 

 

Sredstva se mogu donirati na račun IBAN: HR5124840081502011742 kod Raiffeisenbank Austria d. d. Zagreb ili pozivom na humanitarni broj 060 9001 (cijena poziva 6,25kn) koji će biti aktivan do 31. 5.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:23