StoryEditorOCM
Promo arhivURNEBESNA KOMEDIJA

Balkanski SEX & GRAD ponovno u Split

Piše PROMO
20. ožujka 2019. - 15:00

Glume: Ana Ćuk, Katarina Korsa: Čupka, Jovana Jelovac Cavnic: Čarna,

voditelj-muška zvjerka: Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer

Trajanje: 80 minuta

Predstava je osmišljena kao SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Nasmijat će te se uz “ SEX i GRAD“ uzbudljiv perfomans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,SEX i GRAD" osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i nas regijon ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugčiji život ,a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim nrojevima tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čipka zasipaju prubliku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Predstava za koju se uvijek traži karta više ….

Kako do ulaznice?

Ulaznice je najlakše kupiti preko Croatia Tickets sustava, gdje ulaznica dolazi na email adresu, a istu čak nije potrebno ni printati. Dovoljno je kliknuti na widget ispod ovog tekst, odabrati količinu i dodati ulaznice u košaricu.

Osim Croatia Tickets sustava, ulaznice je moguće kupiti i u sustavu Eventim.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:44