StoryEditorOCM
Promo arhivVikenDica u Jokeru

Najbolja dječja zabava ove veljače!

Piše PROMO
5. veljače 2019. - 15:24

Prošle je subote i nedjelje u Jokeru bilo veselo: uz Vikend malih znanstvenika, u sklopu kojega je u Joker gostovalo dječje kazalište iz Zagreba LaLaLand,  djeca su se zabavila uz dvije izvrsne interaktivne predstave napravljene u suradnji s dječjim psiholozima te otkrila velike stvari o svijetu koji ih okružuje uz zanimljive pokuse, kvizove i igre. Dio je to bogatog programa u veljači koji je pod nazivom VikenDica predstavio prvi splitski shopping centar.

Kroz cijeli najkraći mjesec u godini, djeca će vikendima u Jokeru imati pozornicu i gledalište za sebe: već 9. i 10. veljače, uoči Valentinova, DNF Team i Čarobni animatori pripremaju dječje predstave, plesne animacije, Baloon party, facepainting, likovnu radionicu Srcaonicu... pod zajedničkim nazivom Vedro veselo Valentinovo.

Vikend kazališta najavljuju iz Jokera za 16. i 17. veljače, kada će djecu zabaviti dvije duhovite izvedbe  Z produkcije „Složna obitelj“ i „Dobro se dobrim vraća“, a 23. i 24. veljače naoštrite kuhače i uštirkajte kuharske kapice jer vas očekuje puno dobre i ukusne zabave uz Jokerov Vikend malih kuhara – dječje kulinarske radionice sa Kuharskom akademijom ŠKMER-a.

Sve u svemu, Joker se svojom VikenDicom pobrinuo da nam u veljači ne ponestane zabave za najmlađe – što je u ovom, često kišnom mjesecu, dobrodošla pomoć svakom roditelju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:00