StoryEditorOCM
Promo arhivSUBOTA 08.12. - LORA

Najnovija hit komedija "Bjekstvo iz ludnice sa tri brave"

Piše PROMO
4. prosinca 2018. - 15:48

U subotu, 8. prosinca najnovija hit komedija "Bjekstvo iz ludnice sa tri brave" gostovat će u Splitu u dvorani "Lora" s početkom u 20:00 sati.

Nakon hit komedije "Kod Tita u raju", koja je oborila sve rekorde gledanosti u svim zemljama Balkana, dolazi nam nova predstava iz pera glumca Ranka Goranovića. Ranko Goranović poznati je glumac, jedan od osnivača kultnog Indexovog pozorišta, a najpopularnija uloga mu je ona Gedže iz megapopularne emisije Kursadžije. Ovaj multitalentirani glumac u novoj hit komediji "Bjekstvo iz ludnice sa tri brave" predstavit će nam se i kao glumac i kao autor istog djela. 

"Bjekstvo iz ludnice sa tri brave" najnovija je hit komedija koja izvanredno detektira sve anomalije današnjeg društva, prikazujući duhovito današnji život te aktualnu problematiku na političkoj sceni. 

Glavni protagonist ove komedije na duhovit način prikazuje kako čak i čovjek s dijagnozom može uvjeriti narod u boljitak te na koncu izboriti predsjedničke izbore.

Svaka sličnost sa stvarnim osobama je sasvim slučajna, a ono što je sigurno jest da je "Bjekstvo iz ludnice sa tri brave" najnovija hit komedija koja će sve gledatelje nasmijati do suza.

Ulaznice po cijeni od 60 kn možete nabaviti na blagajni dvorane Lora svaki dan od 15 do 19 sati, te online putem sustava Croatia tickets.

Požurite po svoj primjerak jer broj ulaznica je ograničen!

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:11