StoryEditorOCM
Promo arhivOliveTree i Roof

Pump the žurka

Piše EP
30. studenog 2018. - 12:05

Ako niste Grinch veselite se prosincu više nego li dijete poklonima, to je jedino doba u godini kad ne trebate povod za provod - zašto? Zato jer sa svih strana pršte prilike za druženje, hrana miriše bolje i piće je boljeg okusa, nikad gladniji i nikad žedniji s nikad većim osmijehom lutate gradom i gotivite se – e to je prosinac.

U Yellow Apple su se i za adventsku priču pripremili u svom stilu objavivši mini vodič kroz adventski hedonizam. Hrana nikad nije samo hrana, bar kada su u pitanju Roof 68 i Olive Tree koji su utočište glazbeno – gastronomske fuzije te i ovog puta u zabavnoj atmosferi služe ozbiljno dobru hranu, od bogatih svinjskih rebaraca ijanjeće koljenice do kobaje, buncek burgera ili german knedle.

Ako ova hrana ne oraspoloži i najveće mrzovoljnike zasigurno će pomoći gutljaji ruma i whiskey citurus punča. U Olivu i Roofu mislili su i na kolone nesretnika koji nose vrećice zanesenim šopingholičarima, pa tako ova dva entertainment restorana postaju oaze odmora nudeći „sweet shopping break“ s desertom i kavom ili likerom po cijeni od 20 kn.

Resident DJ A. Jakir nije Djed Božićnjak, ali kapom i šakom dijeli perfektnu selekciju, a klasično popodne ili večer pretvara se  u tulumarenje.  Roof i Olive su glazbene rezidencije u kojima se očekuje neočekivano, svaki dan je novi sound story telling uz setove funka, soula, hip-hopa i house, a sve powered by Void acoustic. Roofirati se možete već ove subote od podne uz PUMP THE ŽURKA! Nice peopledancing to house music - kada residentu A. Jakiru kao pojačanje stiže violinistica Petra Hrnjak Skroza.

Za zaključiti je kako u OliveTree i Roofu i nije važno je li jutro, popodne ili večer – jer čeka nas bezvremenska chill zona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:42