StoryEditorOCM
Promo arhivUzbudljiva zima u Roof 68 i Olive Tree

Jeste li upoznali Fetish, Food & Me?

Piše EP
1. studenog 2018. - 02:26

Gastro priča entertainment restorana Olive Tree i Roof 68 dobila je svoju ekranizaciju, 70 sekundi čistog hedonizma, mistike, višestrukih ličnosti i hrane koja skida sve maske. Fetish, Food & Me vrišti strašću iz svakog kadra nastalog u produkciji tvrtke Yellow Apple, kreatora oba objekta.

Ako niste gladni, ogladnit ćete kad pogledate Fetish, Food& Me video:

 

 

Čitava kampanja promocija je zimskog jelovnika i najava svih događanja koji će nam uslijediti u Roof 68 kao i u sestrinskom restoranu Olive Tree. Ovo je priča o mjestima koja su prerasla okvire poimanja restorana, jer nude doživljaj, individualni, po želji svakog onog koji se usudi.

Novi jelovnik Olive Tree i Roof 68 nosi  jednostavan naziv „Food“  slaveći tako hranu, obilje i ritual hranjenja,  nudeći povratak tradicionalnom poimanju obroka, bogatom tanjuru djetinjstva, gdje izdvajamo janjeću koljenicuili npr. ragu od hobotnice na palenti. Istovremeno „Food“ predstavlja i  korak dalje od uobičajene gastronomske ponude s “malim jelima“ osmišljenim  za sve one koji onako uz piće odluče nešto gricnutiili kombinacijom istih stvoriti svoj jelovnik u sljedovima, kroz ideju „ćoknit jer je mukte“. Slatki dio menija jednako je važan kao i slani i to potvrđuju sofisticirani desertis eksplozijom okusa šljive, cimeta, muškatnog oraščića, te neizbježne bijele i tamne čokolade…

 

 

Feel good atmosfera u Roof 68 i Olive Tree zarazna je jer to su mjesta u kojem zabave ne nedostaje, eklektična energija prostora tjera na kampiranje uz people watching ili resident DJ-a Jakira koji kapom i šakom dijeli savršenu selekciju. Sve miriše na splitsku renesansu, konceptualno riječ je o hedozvuku gdje zabava dobija potpuno novu dimenziju osmišljenu po uzoru na The Lab -Mixmag tulumarenje uz  moto očekujte neočekivano, testirajte samog sebe. Pasionirana publika doći će na svoje i po pitanju sound-a koji je doveden do savršenstva jer je naravno powered by Void acoustics!

Po svemu sudeći u Olive Tree i Roof 68 očekuje nas uzbudljiva zima s brojnim događanjima i ponudama, pa tako već od danas možete svakog dana skoknuti do Oliva ili Roofa te uživati u dnevnoj ponudi ručka ili večere od tri slijeda po cijeni od 110 kn; što može biti i još jedna prilika da napravite najbolju fotografiju i osvojite #vodime putovanje u New York za dvije osobe.

Kako smo na početku i naveli nesvakidašnja kampanja – nesvakidašnjih entertainment restorana, dobrodošli u Roof i Olive!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:06