StoryEditorOCM
Promo arhivFEŠTA VELIKIH POPUSTA

Jokerov rođendanski party - u znaku dobre glazbe, izvrsne dječje zabave i atraktivnih shopping popusta

Piše PROMO
9. listopada 2018. - 11:33

Prvi trgovački centar u Splitu slavi svoj jedanaesti rođendan prvoga vikenda u listopadu, a, kao i svake godine, iz Jokera tom prigodom najavljuju - više nego atraktivan - program namijenjen podjednako onima koji se vole zabaviti i onima koji vole potrošiti, djeci, mladima, obiteljima i modno osviještenima...

Već od petka, 5. listopada u Jokeru počinje shopping party – trodnevna fešta velikih popusta na kupnju u koju je uključeno više od 70 trgovina, a kuponi s popustima bit će dostupni u centru. Iz centra najavljuju da svaki kupac dobiva i prigodan poklon!

U subotu ujutro program se fokusira na najmlađe: počinje s Jokerovim slatkim doručkom, svojevrsnim „švedskim stolom“ svakovrsnih slatkih delicija, te gostovanjem omiljenih dječjih maskota PJ Masks i Super Wings te animatora koji će zabavljati posjetitelje u subotu i nedjelju od 10 do 12 te od 16 do 18 sati. Subotu poslijepodne od 17 sati klinci mogu provesti uz Klaun show, a dobru večernju zabavu u najsplitskijem shopping centru garantira veliki koncert Mladena Grdovića.

U nedjelju će, uz animatore i maskote u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu, od 17 sati klinci uživati uz interaktivnu predstavu Čarobni rođendan.

Organizatori su pripremili i zabavne kornere na svakom katu: od 10 do 20 sati oni vještiji s rukama cijeli će vikend moći sudjelovati u ukrašavanju najveće rođendanske torte, slatki korner za najmlađe priprema mljac lizalice za najmlađe, a oni malo stariji moći će se dobro zabaviti u foto korneru na 3. katu.

Ukratko - zabava na svakom katu, pokloni, predstave, dobra glazba i prigodni shopping... nije teško pogoditi gdje će Splićani pohrliti za vikend! 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:03