StoryEditorOCM
Promo arhivCITY CENTER ONE, 05. i 06.10.2018

Slovenski dani turizma u Splitu

Piše PROMO
1. listopada 2018. - 17:08

Slovenski dani turizma u Splitu, ove će godine biti održani na centralnom prostoru CITY CENTER ONE u Splitu, ovaj petak i subotu 05. i 06.10.2018. godine, u radnom vremenu centra.

Na jednom mjestu, možete upoznati turističku ponudu Slovenije i informirati se o povoljnim ponudama smještaja na brojnim turističkim destinacijama.

Slovenska turistička organizacija predstaviti će prekrasna skijališta Kranjsku Goru, Roglu, Krvavec, Cerkno, Mariborsko pohorje, Kanin, kao i eminentna imena slovenskih Spa &Wellnes centara, Terme Čatež, Terme Olimia, Terme Krka, ThermanaLaško, Rimske terme, Terme Zreče, Atlantida boutique hotel 5*, Grand hotel Sava, Terme Dobrna… te najbolje turističke destinacije, Bled, Bohinj,Rogašku Slatinu,Deželu Celjsku, Ljubljanu i Maribor. Ljubazno osoblje rado će vam pomoći u odabiru najbolje destinacije za vaš nezaboravan odmor.

Naravno da neće nedostajati niti gastronomskih delicija, pa će te moći probati i originalne kranjske kobasice, mirisne suhomesnate proizvode iz Prekmurja, sočnu Prekmursku gibanicu, najbolje slovenske sireve i čuvene Bledske kremšnite.

A za pravi ugođaj pobrinuti će se glazbena i folklorna skupine iz Slovenije, veselo društvo koje će upotpuniti ovaj jedinstveni događaj.

Uz malo sreće, možda upravo vi osvojite i nagradni odmor na jednoj od prestižnih slovenskih turističkih destinacija.

Dođite, uživajte i zabavite se!

Više informacija na: https://citycenterone.hr/split/novosti/slovenski-dani-turizma-u-splitu/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 19:46