StoryEditorOCM
Promo arhivSPLITSKI BRAND

Ako vas boli Pipi šta je "in", šaljite razglednice

Piše PROMO
2. kolovoza 2018. - 15:58

Evo kako je slavni splitski brand odgovorio  na “instagramske” fotke s ljetovanja

Dolaskom godišnjih odmora i opuštenijeg doba godine, društvene mreže budu preplavljene fotografijama koje trebaju ovjekovječiti te trenutke. Ali, vjerujemo da ste i vi primijetili jednu malu nelogičnost u tom moru fotografija. Sve one jednostavno pokušavaju biti savršene. Uhvatiti zalazak sunca tako da se ne primijeti crvenilo na koži. Naći kut iz kojeg se ne vidi podbradak. Stati točno na takav način da figura izgleda besprijekorno.

Pipi smatra da se tako gubi fokus s bezbrižnosti i opuštenog uživanja u ljetnim trenucima. Takvi smo kakvi smo i boli nas Pipi. Iz tog je uvida nastao niz duhovitih razglednica koje prikazuju obične ljude na ljetovanju u svom uobičajenom elementu. Opuštene, bez poziranja i skrivanja mana.

Pipi se nada da će ljudi ponovo početi slati razglednice, koje su dostupne na kioscima Tiska diljem Jadrana, jer je ljetovanje bez njih nekad bilo nezamislivo. A još se više nada da će se u modu, osim slanja razglednica, vratiti i “boli me Pipi” duh koji bi trebao biti u središtu svakog ljetnog odmora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 00:14