Mozaik Promo

NAJGLEDANIJA PREDSTAVA U REGIJI

Đuro i Đurologija stižu na Bol!

NAJGLEDANIJA PREDSTAVA U REGIJI

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih skoro tri godine postojanja, igrana više od 350 puta i vidjelo ju je preko 250.000 gledatelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.
 
Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

Predstava se održava: 30.04. u Bluesun hotelu Elaphusa s početkom u 21 sat. Ulaznice se najlakše i najjeftinije mogu kupiti u sustavu Croatia Tickets i to klikom na widget na dnu članka. Ulaznice su dostupne i na recepciji hotela.


Naslovnica Promo