StoryEditorOCM
Promo arhivDani komunikacija

Stiže nagrađivani multimedijski umjetnik koji„crta pogledom“

Piše PROMO
20. veljače 2018. - 16:18

Uz podršku Hrvatskog Telekoma na Danima komunikacija predavat će Graham Fink, jedan od najnagrađivanijih kreativaca modernog svijeta kojistavlja tehnologiju u službu kreativnosti.
 
Dani komunikacija nastavljaju niz predstavljanja zvučnih imena industrijetržišnog komuniciranja koji dolaze u Rovinj, hotel Lone, od 12. do 15. travnja 2018. godine. Najavljen je dolazak Grahama Finka, uz podršku Hrvatskog Telekoma, jednog od najnagrađivanijih kreativaca modernog svijeta koji je izvrstan primjer sinergije tehnologije i kreativnosti što je tema ovogodišnjeg festivala.
 
Graham Fink multimedijski je umjetnik koji svoju kreativnost izražava filmom, crtežom, slikom i fotografijom.Koristeći tehnologiju za novi pristup kreativnom izražaju, Fink „crta pogledom” – stvara figurativne portrete očima uz pomoć posebnog softvera štoprivlači posebnu pozornost.


Fink se može pohvaliti zavidnom karijerom u oglašivačkoj industriji, s 36 godina postao je najmlađi predsjednik Svjetskog udruženja kreativnog oglašavanja i dizajna, D&AD-a (Global Association for Creative Advertising and Design). Samo pet godina kasnije, 2001. godine,Graham pokreće vlastitu produkcijsku kuću thefinktank koja se fokusira na konceptualnu umjetnost. Osnivač je i najradikalnije britanske škole za umjetnost koja podupire mlade talente – theartschool, a donedavno je obnašao funkciju glavnog kreativca agencije Ogilvy China.
 
 
O Danima komunikacija:
Tehnologija i kreativnost teme su šestog izdanja nadolazećeg festivala. Iz godine u godinu Dani komunikacija bilježe sve veći porast posjetitelja. Uz Grahama Finka, organizatori su najavili ovogodišnje predavače: Jayantu Jenkinsa, kreativnog direktora Twittera, Brada Parscalea, direktora digitalnih medija predsjedničke kampanje Donalda J. Trumpa, Susan Credle, jednu od najmoćnijih žena marketinške industrije, Mr. Binga vrhunskog ilustratora, arhitekta kontroverznih projekata te stručnjake za odnose s javnošću: Gabrielu Lungu, direktoricu agencije za konzalting WINGS i Hermesa Holma iz agencije PRIME Weber Shandwick.Organizatori najavljuju izrazito zanimljiv i raznoliksadržaj. Za više informacija o Danima komunikacija posjetite službene stranice festivala www.danikomunikacija.com
 

HURA:
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članovi HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. HURA organizira nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djeluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik Cannes Lions i Effie Worldwide organizacija za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.
 
IAB Hrvatska:
IAB Hrvatska je neprofitna udruga posvećena interaktivnom marketingu, osnovana s ciljem da stimuliranjem i usmjeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska je zamišljen kao forum profesionalca interaktivnog marketinga, s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promovira ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savjetovanjem i edukacijom, kako industrije u cijelosti, tako i njezinih članova. IAB Hrvatska je osnivač Europske udruge IAB Europe i dio globalne mreže IAB udruga.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:18