StoryEditorOCM
Promo arhivOvog studenog najveći hitovi u Lori

Urnebesni "Bosanac na odmoru" jamči smijeh do suza

Piše PR
2. studenog 2017. - 11:20
RIJAD5

Urnebesna komedija „Bosanac na odmoru“ u kojoj izvrsni sarajevski glumac Rijad Gvozden sam igra niz uloga i zasmijava publiku do suza jedan je od najvećih hitova u protekloj godini. Na sceni Komedije u Lori Bosanac će igrati u petak 10.11.2017. s početkom u 20 sati.

Predstava koja je do suza nasmijala brojnu publiku diljem regije na rasprodanim predstavama  već 6 puta je rasprodala splitsku Loru  a veliki interes  publike dokaz je koliko nam je smijeh potreban u našoj sivoj svakodnevnici.
Smijati se muci u inat popularno je u našem narodu i način kako preživljavamo teške i ponekad nemoguće trenutke. Upravo je to bit ove komedije mentaliteta Bosanac na odmoru

Na beskrajno duhovit način ispričana je  priča o odmoru  Bosanca koji se kroz prizmu supruga i oca pretvara u svoju suprotnost umor, znoj i patnju.   Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesa, trošenja novca izaziva salve smijeha kod gledatelja.

Suprug,otac štedi svaki dinar-kunu,na odmoru se osjeća kao na bauštelu, gunđa, komedija progovara o ovisnostima čak i na plaži-ovisnost o mobitelu, društvenim mrežama. Nema istinskog odmora i diskonektiranja od svega i svakog. Izgubi se bosanski rahatluk i sposobnost uživanja u čistom besposličarenju, višesatnom besciljnom „kahvelenisanju“.

Rijad Gvozden postao je miljenik  publike te svako njegovo gostovanje izazove ogroman interes pa su sve  predstave  rasprodane danima prije. 

O

 

Zbog ogromnog interesa preporuča se da što prije nabavite svoje ulaznice koje su u prodaji online u sustavu Croatia tickets i na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. Također se mogu kupiti i na blagajni Lore od 17 do 20 sati a rezervacije možete napraviti na broj 095 527 1852 ili u inbox: www.facebook.com/hit.komedija/.

Do ulaznice možete najjednostavnije doći klikom na Croatia Tickets Widget ispod teksta. Plaćanje se vrši karticom, a ulaznice dolaze na vašu email adresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:59