StoryEditorOCM
Promo arhivStand-up komedija

Željka Pervana „Na komadiću Europe“ u Splitu

Piše PR
25. srpnja 2017. - 10:00
ZeljkoPervan

Najbolji stand up komičar na ovim prostorima, Željko Pervan, izvest će svoju novu predstavu 'Na komadiću Europe' u srijedu 26.07.2017. u 21.30 u ljetnom kinu Bačvice Split.

Zbog popularnosti i načina izvođenja na dosadašnjim nastupima, za ovu predstavu se u pravilu tražila karta više. A za prošlogodišnje gostovanje Željka Pervana u Splitu ulaznice su prodane čak tjedan dana prije.
Željko Pervan majstor je improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice.


Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost.
Novi Pervanov uradank na HTV „Naknadno“ ruši brojke gledanosti, nova je to televizijska forma. Spoj stand upa i sit coma. Televizijska je to  nova  forma gdje se Pervan dotiče tjednih političkih tema i obradjuje ih na svoj  zanimljiv i svojevrstan način.

Serija „Kud puklo da puklo“ na Nova TV rušila je sve rekorde gledanosti. Podaci istraživanja AGB Nielsena govore da tu seriju gdje Pervan igra jednu od glavnih uloga dnevno gleda čak 820 000 gledatelja.

 

 

Kako do ulaznica?

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti i online, preko sustava Croatia Tickets. Plaćanje se obavlja karticom, a ulaznice dolaze na e-mail adresu. Dovoljno ih je potom isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju. Cijena je jednaka cijeni na drugim prodajnim mjestima.
Fizička kupnja ulaznica moguća je unutar sustava Eventim.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:36