StoryEditorOCM
PanoramaŠTO SE ZBIVA?

Misterij se produbljuje: Britansko ministarstvo obrane uklonilo poruku o povratku princeze Kate Middleton

Piše MOZAIK SD
6. ožujka 2024. - 17:26

Britansko ministarstvo obrane objavilo je u utorak da će princeza Catherine (42) - javnosti poznata kao Kate Middleton - postrojiti vojnike 8. lipnja na godišnjoj ceremoniji Trooping the Colour. Bio bi to njezin prvi zakazani događaj nakon operacije trbuha, iako to nije posve sigurno. Nekoliko sati nakon objave ona je - izbrisana.

Kensingtonska palača, kućanstvo prijestolonasljednika Williama i njegove supruge Catherine, navodno nije bila upoznata s objavom britanskog Ministarstva obrane u utorak. Ulaznice za događaj prodane su na web stranici vojske, navodeći da će se princeza Catherine obratiti vojnicima. Međutim, britansko Ministarstvo obrane nije zatražilo dopuštenje kraljevske palače prije nego što je objavilo vijest. Stoga je neizvjesno hoće li princeza od Walesa prisustvovati godišnjoj ceremoniji Trooping the Colour, koja će se održati 8. lipnja.

image

Princ William i Kate Middleton prošle godine na paradi povodom Sv. Patrika

Adrian Dennis/Afp

Eventualno pojavljivanje visoko rangiranih članova kraljevske obitelji na događajima obično najavljuje Kensingtonska palača neposredno prije svečanosti. Prema pisanju ‘BBC-a‘, britansko Ministarstvo obrane objavilo je priopćenje na temelju Catherineine uloge pukovnika Irske garde.

Prema palači, princeza od Walesa oporavlja se barem do Uskrsa od operacije trbuha, o kojoj se već tjednima raspravlja. Prošlog tjedna, njezin glasnogovornik je čak bio prisiljen opovrgnuti neke glasine. U međuvremenu, čini se da je princeza malo bolje: početkom tjedna princeza Catherine uočena je prvi put nakon hospitalizacije. Fotografirana je u automobilu, pored svoje majke Carol Middleton, koja je bila za volanom. "Nosila je tamne sunčane naočale i izgledala je dobro", rekao je očevidac. "Sretno je razgovarala sa svojom majkom."

Iako fotografija sugerira da se princeza oporavlja i izgleda dobro, obožavatelji kraljevske obitelji na društvenim mrežama još jednom sumnjaju u to. "Dobar pokušaj, ali ovo nije Kate Middleton", pišu na X-u.

"Kate uvijek ima madež iznad usta, ali na ovoj fotografiji odjednom je nestao?" pita se netko čak i na X-u. Stoga se dovodi u pitanje svaki detalj fotografije, kao što je odsutnost njezina madeža i razlike u nosu, kao i kvaliteta same fotografije, koja se smatra zrnatom. Neki se također pitaju zašto princ William nije bio s njom, pogotovo zato što nije imao nikakve sastanke na dan nastanka fotografije. Mnogi su također uvjereni da je britanska palača postavila fotografiju.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 13:01