StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak; Rakovi će biti tvrdoglavi, Ribe privlačne i duhovite, Bikovi će učvrstiti vezu

Piše MOZAIK SD
13. svibnja 2024. - 08:00

Ovan

Pogrešno ćete tumačiti tuđe riječi i zato nemojte započinjati svađu osjetite li se napadnuto. Povucite se i na miru razmislite o situaciji. Mogli biste imati koristi od nedavno započetog projekta.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Bik

Mnogi će parovi učvrstiti vezu. Mogli biste započeti zajednički život, a svako ulaganje u budućnost pokazat će se pametnim. Nađete li se u neugodnoj situaciji, vješto ćete se izvući i sve okrenuti na šalu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Blizanci

Nećete biti raspoloženi za ispunjavanje obaveza, pa čak ni ako ste pritisnuti rokovima. Nonšalantno ćete pristupiti situaciji, umanjujući njezin značaj, no neki događaj ili nečija intervencija otvorit će vam oči.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Rak

Kada je riječ o profesionalnim odnosima i situacijama, poradite na vještini kompromisa. Ne budite tvrdoglavi i potrudite se uvažavati tuđa mišljenja. Redovito uzimanje vitamina ojačat će vam imunitet.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Lav

Nije vrijeme za drastične odluke. Osjećaj nezadovoljstva poslom, ljubavi ili financijama bit će prolazne prirode pa nemojte učiniti nešto zbog čega ćete se pokajati. Neki će imate smetnje sa spavanjem.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Djevica

Bit ćete bliski s voljenim, a zajednički izlazak pružit će vam mnogo dobre zabave. Samce će iznenaditi upornost udvarača. Budite oprezni prilikom većih financijskih transakcija i izbjegavajte rizične poteze.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Vaga

Razmišljajte o budućnosti i pripremite se na razne scenarije. Pravi je trenutak da započnete štednju i pobrinete se za sigurnost. Neki će se žaliti na nesanicu. Smanjite unos kofeina i odrecite se kasne večere.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Škorpion

Izbjegavajte rasprave s prijateljima i obitelji. Ako vam netko uputi kritiku, nemojte se uvrijediti, već je pokušajte shvatiti kao koristan savjet. Opustite se laganom šetnjom, slušanjem glazbe ili toplom kupkom.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Strijelac

Ako ste dulje vrijeme nezadovoljni ljubavnom situacijom, nećete se više moći pretvarati da je sve u redu. Započnite razgovor o budućnosti veze samo ako ste posve sigurni u svoju odluku. Moguć je manji dobitak.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Jarac

Ulagat ćete mnogo truda u održavanje skladnih odnosa s partnerom i obitelji. Najviše ćete uživati u druženju s djecom i nećacima, koji će u vama probuditi radost i zaigranost. Samci, dan je sjajan za flert.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

Vodenjak

Ako ste u procesu adaptacije ili kupnje stana, mogući su zastoji. Dugo ćete čekati na dokumente i žaliti se na sporost državnih institucija. Netko koga dugo poznajete mogao bi vam se početi udvarati.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Ribe

Privlačni ste, duhoviti i vedri. Mnogi će se truditi oko vas, no dat ćete šansu onome tko će vas nasmijavati i s kime ćete se najbolje zabavljati. Očekuju vas povoljne novosti u vezi s poslom ili nedavnog ulaganja.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 10:52