StoryEditorOCM
PanoramaVALENTINO

Anisha gledala supruga u finalu All Asia Cupa u polu, svi su primijetili Haute Couture haljinu od 4000 eura

Piše MOZAIK SD
13. veljače 2024. - 08:18

Anisha Rosnah binti Adam, supruga princa Abdula Mateena od Bruneja stigla je ovoga vikenda na finale All Asia Cupa u polu koje se igralo između Tajlanda i Bruneja, na kojemu je igrao i njezin suprug.

Dok je princ bio odjeven u odjeći za polo kako bi odigrao finalni meč (u kojem su Tajlanđani izašli kao pobjednici), njegova supruga preferirala je eleganciju talijanskog Haute Couturea, primijetili su francuski modni znalci. Upravo je u plavoj haljini od satenske košulje brenda Valentino, prodanoj za 4000 eura, na teren stigla Anisha Rosnah binti Adam, ruku pod ruku sa suprugom.

image

Princ Abdul Mateen od Bruneja i supruga Anisha Rosnah binti Adam

Screenshot Instagram Tmski/

S platformskim štiklama na nogama i mini Hermès Kelly torbom u ruci, Anisha je privukla pogled svih. Na Instagramu su se mnogi već izjasnili o izgledu nove članice kraljevske obitelji.

Iako je kraljevski debitirala tek u siječnju ove godine, Anisha Rosnah binti Adam već se proslavila. Razlog? Njezina neodoljiva ljepota i odjevne kombinacije uvijek su na čelu trendova. Elegancija koja kao da dolazi iz njezine krajnje inspiracije: Kate Middleton.

Iako je kraljevski debitirala tek u siječnju ove godine, Anisha Rosnah binti Adam već se proslavila. Razlog? Njezina neodoljiva ljepota i odjevne kombinacije uvijek su na čelu trendova. Elegancija koja kao da dolazi iz njegove krajnje inspiracije: Kate Middleton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 07:06