MozaikROMANTIKA NA KVADRAT

Najbolji detalj po kojem će svi pamtiti njihovo vjenčanje, a mladenci ga nisu platili: uz zvuk najpoznatije balade u dvoranu im se ušetao slavni pjevač i 'začinio' dan iz snova

Piše I. P.
shutterstock_468774323 (1)

Vjenčanja se planiraju mjesecima unaprijed, i svi mladenci se nadaju da će ispasti baš onako kako su zacrtali. No, nepredviđene situacije događaju se uglavnom na svim vjenčanjima, no malo se može pohvaliti onim što je doživio jedan britanski par.

Andrew Aitchison i Sharon Cook su se planirali vjenčati u Las Vegasu,u društvu 30-tak svojih najbližih prijatelja. A onda je propao avioprijevoznik Thomas Cook, samo nekoliko dana prije nego su se trebali otisnuti preko oceana, piše CNN.

Razočarani, Andrew i Sharon već su odlučili otkazati vjenčanje, a onda su im se javili iz hotela u kojem se trebala održati ceremonija i priopćili da će im oni organizirati prijevoz.

Iako su nagovijestili mladencima da ih čeka još jedno iznenađenje, Andrew i Sharon, kao i njihovi gosti ostali su zapanjeni kad se kraj oltara pojavio i zapjevao, glavom i bradom, slavni Rod Stewart.

Kako izgleda kad događaj pun ljubavi začini jedna od njegovih najromantičnijih pjesama “Have I told you lately” pogledajte u videu:

 

Aitchison je na Twitteru objavio zahvalu slavnom pjevaču koji je njemu i njegovoj dragoj omogućio dan iz snova.

Inače, Stewart je u Las Vegasu dva mjeseca i redovito održava koncerte, pa će ga mladenci još jednom imati priliku čuti na koncertu sutra navečer, naravno u manje intimnoj atmosferi.

#VJENčANJE#MLADENCI#ROD STEWART