ModaZa hladne dane

Skuplja kombinacija i njena jeftinija verzija: ima li razlike? Obišli smo trgovine i pronašli komade u kojima će svaki muškarac izgledati vrhunski, a neće morati izdvojiti bogatstvo

Piše Nikolina Lulić
profimedia-0310496965

Što god da Ben Affleck stavi na sebe, stoji mu kao saliveno. Nije bitno košta li njegov outfit kad zbrojimo sve što je odjenuo i obuo nekoliko tisuća kuna ili nekoliko desetaka tisuća dolara, rezultat je isti - fantastičan.

Taj ležerni casual stil često furaju i naši pripadnici jačeg spola, a da pritom, što je najvažnije, ne moraju ostati praznog novčanika. Baš naprotiv, ako je izbor ikada muškom spolu bio lakši, onda je to sada, kada brojne high street trgovine na svojim odjelima nude artikle po i više nego povoljnim cijenama.

Evo, za primjer, umjesto prave skupe kožne jakne, kupite onu od umjetne kože, em ćete proći jeftinije, em ćete učiniti nešto dobro za prirodu. Traperice najskupljeg proizvođača odavno su precijenjene, jer i one manje poznate marke jednako dobro stoje. Što se tiče majice ili popularne dukserice, zbilja je nepotrebno za takav komad odjeće potrošiti cijelo bogatstvo. Samo neka je pamučna, s nekim otkačenim motivom i možete gdje hoćete.

A tenisice? Danas su one neizostavan dio dnevnog outfita i nisu samo za sport i rekreaciju, zato u ovom slučaju savjetujemo da ipak posegnete za provjerenom kvalitetnom varijantom, pogotovo ako ih nosite svaki dan.

U našoj galeriji pronađite komade koji su nas oduševili u popularnim trgovinama.

#MODA#MUšKA MODA#OUTFIT