ModaStreet style

Provirilo sunce, ogolile se noge: Splićanke požurile s ljetnim izdanjima, ali još uvijek 'prolazi sve'; Neke su se skinule, druge ne daju na svoje čizme...

Piše J. V.
BeFunky-collage

Kako je sve izglednije da ljeto ni ne planira doći, a kiše iz dana u dan samo natapaju Dalmaciju, svaki se tračak sunca dočeka kao spas i prilika da se proglasi pravi ljetni dan. 

Time su se, pretpostavljamo, vodili i šetači koji su điravali još uvijek mokrim Splitom. Po skliskim ulicama je ionako najlakše gaziti u bilo kojoj varijanti tenisica i čizmica, a to što gole noge očajnički hvataju malo boje, koju zraku sunca, samo čini prizor ugodniji oku...

No nisu samo strankinje požurile. U gradu je zavladala već lagano nestrpljiva atmosfera, pa su svoje najreprezentativnije haljinice iz ormara izvukle i fetive cure, u pokušaju da valjda tako konačno dozovu koji sunčani dan. Ljetni "outfiti" zagospodarili su rivom, iako nam temperature ukazuju da bi bilo bolje pričekati koji dan.

A danas je, što se mode tiče, pa i promjenjivih temperatura, uistinu prolazilo sve. Od sakoa i kaputića, čizama i gležnjača, pa sve do parea, kratkih hlačica i šlapa - naš je fotograf zabilježio brojna izdanja Splićanki i gošći, a vi pogledajte našu bogatu galeriju.

#STREET STYLE