ModaInspirirana oblinama

'Povoljno i seksi': poznata glumica lansirala kolekciju traperica koje bi se trebale svidjeti ženama svih oblika i veličina

Piše J. V.
47583464_552476955253599_340294743297252671_n

Ničija garderoba nije potpuna bez savršenog para traperica, no radi se redovito o komadu koji je najnezgodnije "pogoditi". Vječno su pretijesne, široke ili su pak promijenile oblik u pranju, a onaj idealni par koji će savršeno pratiti liniju našeg tijela samo sanjamo.

Glumica Sofia Vergara potvrđuje pravilo; odlučila je stoga nakon višegodišnje borbe s kupovinom traperica pokrenuti vlastitu liniju, i to za žene svih oblika i veličina.

"Riječ je o kolekciji pod nazivom Sofia jeans. Oduševljena sam njome zato što je osmišljena za žene svih veličina i oblika. Uzeli smo u obzir da će žene svih dobnih skupina, a i veličina nositi ove modele. Bile sitne ili bujne, htjeli smo da imaju jednake opcije kada je u pitanju biranje modela...", objašnjava glumica za Yahoo Lifestyle u najavi kolekcije.

"Jasno nam je da svatko može pronaći odjeću za sebe, ali ponekad ona nije ni najmanje u trendu. Išli smo do najveće plus size veličine na tržištu kako bi sve naše mušterije mogle odabrati nešto povoljno i seksi, a u isto vrijeme "in"...", dodaje.

 

Kao inspiracija poslužile su joj žene iz vlastite obitelji. Budući da je ponosna na svoje brojne rodbinske veze i povezanost sa svim članovima, kao prava "latina", Sofia je inspiraciju crpila upravo od njih.

"Neke od nas su visoke, neke niske, mnoge imaju izražene obline, neke su vrlo mršave, ima i starijih... Zato sam i nazvala modele traperica prema osobi na koju su me podsjetile, mojoj mami, tetki, rodicama...", kaže Vergara.

"Nosila sam jedan svoj model i tijekom snimanja Moderne obitelji, zanimalo me kako će izdržati naporan raspored i cjelodnevno snimanje. Mogu reći da su prošle svaki test!",zaključuje.

Kolekcija njenih traperica uskoro bi trebala krenuti u prodaju na njenoj službenoj stranici, a cijene će biti izrazito povoljne - srednja vrijednost para "jeansa" bit će oko 30 američkih dolara, što iznosi oko 200 kuna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t wait to show you what I’ve been working on! Tomorrow! 2/4 ???

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

#TRAPERICE#JEANS#SOFIA VERGARA