ModaZA DOMOLJUBNE

Leopard i volani su hit, ali što kažete na šahovnicu? Američki brend predstavio glavni trend ljeta, jesu ih ovo inspirirali zgodni hrvatski nogometaši?!

Piše J. V.
24. svibanj 2019. - 17:43

Ovosezonska ponuda kupaćih kostima uistinu je šarolika i bogata, još samo kada bi nas ljeto počastilo svojim dolaskom... Iz dana u dan, modeli svih krojeva, boja i dezena se gomilaju u dućanima, no u isto je vrijeme sve hladnije, kišovitije - tvrdoglava sezona kao da ni ne planira otpočeti. 

No "kupaći" se mora kupiti na vrijeme, pa su mnoge od vas vjerojatno već spremne na prvo bućkanje - naročito će popularni ovoga ljeta, ako je vjerovati najavama modnih časopisa, biti leopard uzorci, volani, prugice i sve nijanse žute, no još je jedan uzorak vrlo "trendy".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETITSUD ? French Bikinis (@petit.sud) on

Pronašli smo 5 savršenih bikinija za ovo ljeto: jedni vješto skrivaju višak na trbuhu, u drugima noge izgledaju fenomenalno, a evo za koji se model odlučila poznata trendseterica

Već su ga pokazale i iznosile domoljubne Hrvatice za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, no ovog ljeta, čini se, ne moraju nužno ni imati povod za utvrđivanje nacionalne pripadnosti na plaži. Američki Target, jedan od popularnijih lanaca sa uistinu šarolikom robom, nudi model na - šahovnicu.

Jedan je od prodavanijih, a u galeriju ljetnih trendova uvrstili su ga brojni strani portali, pa i Popsugar. Crveno-bijele "kockice", dodaju, odnedavno su i na akciji, a možete ih kupiti za cijenu od 29 dolara, otprilike 198 kuna.

Za kupaćim kostimom ovoga dezena poludjele su i Amerikanke, pa dijele fotografije na društvenim mrežama i primaju komplimente. Stoga, ako inspiraciju niste pronašli ni u jednome od gore spomenutih trendova, poslužite se ovom "klasikom".

#KUPAćI KOSTIM#TARGET