ModaVatrena poruka

'Sad sigurno žalite što niste obukli moju debelu guz**u': seksi Albanka koju su dizajneri odbijali zbog 'debljine' sinoćnjim je izdanjem ostavila sve bez daha

Piše J. V.
50170713_2291771524479864_8035749991847811866_n

"Sad sigurno žalite što niste obukli moju debelu guz**u", našalila se sinoć Bebe Rexha na crvenom tepihu prije ulaska u dvoranu gdje se održavala dodjela Grammyja. Ništa nije pogriješila, jer svi su gledali samo u nju.

Pjevačica je time poslala poruku svim onim dizajnerima koji su ju nedavno proglasili "predebelom" za njihove kreacije, a danas fotografije njene haljine "gore" na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️❤️

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

 

Budući da su ostale kolegice maštu svele na minimum, a došle su redom odjevene čedno i klasično, Rexhinu haljinu bilo je teško ne primijetiti. Duboko dekoltirana i raskošna, Albanka je svojom pojavom zauzimala i do nekoliko sjedećih mjesta, ali nikako na loš način.

29-godišnjakinja je nosila haljinu brenda Monsoori, a ostatak "outfita" bio je jednostavan - jednostavna frizura, make up i nikakvi dodaci, haljina je, zaključili su očigledno stilisti, dovoljno upečatljiva.

"Slomili su mi srce, stvarno me to potreslo...", pokušala je objasniti sinoć Rexha voditelju Ryanu Seacrestu koji je dočekivao zvijezde na crvenom tepihu 61. dodjele Grammyja. "Samo bih htjela da sve djevojke vole svoja tijela, da ih nitko ne posramljuje...", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRAMMYs ?

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

 

 

#GRAMMY#BEBE REXHA