LjepotaPoklopila hejtere

Ona je bucka s desetak kila viška, a on 'gospodin savršeni': 'Ne zaslužuješ ga... Debela si, trebao bi biti s nekim zgodnijim!'

Piše PSD
26868899_945798888917971_2832957215806062592_n

Svi znamo da je ljubav puno dublja od lijepih, naoko savršeno usklađenih parova, ali u eri filtriranih fotografija na društvenim mrežama često to zaboravljamo. Navikli smo gledati 'popeglane' Instagram modele kako za ruku drže još zgodnije frajere s pločicama, pa nam bilo kakvo odstupanje dođe kao blagi šok. 

Ima i 'pravih' žena, poput Jenne Kutcher, na svu sreću, a njen suprug, iako ima 'pločice', voli ju takvu kakva je. S desetak kilograma viška, celulitom i strijama, ona je njemu - savršena.

Ali, 'hejtera' na društvenim mrežama je i više nego što možete zamisliti, pa se mnogima njihova ljubav ne dopada, ni najmanje. Kutcher je stoga trpjela brojne uvrede i oštre komentare, i to godinama, prije nego je odlučila intervenirati.

29-godišnjakinja je bila sasvim zadovoljna svojom figurom, ali nakon što je objavila seriju fotografija na Instagramu na kojima pozira sa svojim suprugom, malo se zamislila... Oboje su pozirali u kupaćim kostimima; Drew (suprug) je tako zaradio nadimak 'gospodin pločice' ('Mr. Six Pack'), a Jenna je dva dana plakala u sobi.

Zašto? Internet 'trolovi' odlučili su ju posramiti, jer nije im bilo ugodno gledati njeno salo pored takve ljepote od supruga. Napali su je zbog debljine i poručili joj, kratko i jasno, da svojega muža 'ne zaslužuje'. Zaključak su donijeli na temelju njegovih trbušnih mišića.
 

 

Someone once slid into my DMs and told me they couldn’t believe I had managed to land a guy as good looking as @kickingitwithkutch. I’ll be honest that I was taken aback. ✨ Part of my insecurity with my body has stemmed around being married to Mr. 6-Pack himself. Why should I, a curvy girl get him? I feel unworthy and when I write narratives in my head that because I am not thin, I don’t deserve him. ?? This man has embraced every curve, every dimple, pound and pimple for the last ten years and has always me reminded me that I’m beautiful even when my inner dialogue doesn’t match (and when I haven’t showered in days.) ?? So yes, my thighs kiss, my arms are big, and my bum is bumpy but there is just more of me for him to love and I chose the man that could handle alllll that (and so much more!) ✨ I am so much more than my body, so is he, and so are you. Double tap if true love doesn’t see size. Photo by: @mrslindseyroman

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on


Nakon početnog šoka i suza, Jenna je ipak odlučila da je jača od 'hejtera', pa im je odlučila napisati što ih ide. Uz to objaviti još fotografija s plaže, samo kako bi potvrdila da se nema čega sramiti.

"I sama sam se često pitala kako ja, djevojka s oblinama, mogu imati njega, gospodina sa savršenim 'pločicama'? Zbog toga sam se osjećala manje vrijednom i svaki put kada bih se sjetila da nisam mršava, mislila sam da ga ne zaslužujem. No, ovaj muškarac prihvaća svaku moju oblinu, svaku udubinu, kilogram i prištić zadnjih 10 godina i stalno me podsjeća na to koliko sam predivna čak i kada ja to ne mislim, čak i kada se ne istuširam nekoliko dana. Moje ruke su velike, bedra se ljube, a stražnjica mi je neravna, no to znači da ima više mene da voli njega i izabrala sam muškarca koji se može nositi s time. Ja sam puno više od svoga tijela, kao i on, kao i ti. Prava ljubav ne gleda veličinu!", napisala je Jenna u objavi i posramila sve one koji su imali nešto ružno za 'dobaciti' njoj i suprugu.

"Vidim kako ga ljudi gledaju na plaži i u glavi mi odzvanja 'Ne zaslužuješ ga... Debela si, trebao bi biti s nekim zgodnijim", napisala je Jenna kako se nekada osjećala zbog svojih nesigurnosti. 

Danas su te priče iza nje, a svoje je komplekse pretvorila u prednosti: na Instagramu je prati hrpa pratitelja koji je podupiru u cilju da pojasni ljudima da je njena veza ipak dublja od svih bora, strija i nesavršenosti.

 

#JENNA KUTCHER