Ljepota'Nisi trebala'

Objava zaruka, muk, pa šok: Maja Šuput napravila drastičan rez i nakon 'pauze' iznenadila promjenom

Piše J.V.
24. ožujak 2018. - 19:02
suput9-101017

Posljednja objava Maje Šuput zatresla je društvene mreže. Pjevačica se zaručila za Nenada Tatarinova, svojeg višemjesečnog dečka, i to još u siječnju. Kako je vrckava Maja odoljela da vijest ne plasira instantno, ne znamo, jer inače svaki svoj pokret uredno poprati na Instagramu.

Zaručili se Maja Šuput i bivši manager šibenskog hotela

Od objave zaruka prošla su tri dana, u kojima smo od Šuput dobili samo muk. Istina je da se radi o 'samo' nekoliko dana, ali za pjevačicu je ovo presedan. Nit' doručka, nit fotografije 's leđa', ništa... Pa nije valjda da će sad, kad je postala zaručena žena, zapostaviti objave? 

Mjesta panici ipak nema, pa pratitelji mogu odahnuti. Maja je pripremala novi 'šok', pa je ovoga puta iznenadila i 'makeoverom'. Drastično je skratila kosu i pohvalila se ultramodernim bobom, a postala je i platinasta plavuša. Video iz salona pokazala je svojim obožavateljima, koji su svi odreda reagirali s oduševljenjem.

Bolje rečeno, velika većina njih. Jedna je pratiteljica kratko i jasno 'spustila' zadovoljnoj Maji. 'Nisi trebala', uz dodatak da joj je bolje bilo prije, jedan je od rijetkih nezadovoljnih komentara.
 

 

 

We’re done !!!! I love my new haircut ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Do you like it???

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

#MAJA šUPUT