StoryEditorOCM
HranaOBOŽAVAMO GA

Vrijeme je za ajvar, zasučimo rukave! Uz ovaj savršen recept 'lizat će te prste' cijelu zimu; Nemojte tipičnim greškama 'uprskati' stvar, evo na što strogo treba paziti

Piše Vana Babić/Dobra hrana/JL
7. rujna 2019. - 14:29
ajvar_shutterstock_735409891

Legenda o ajvaru uspješno se prenosi s koljena na koljeno pa tako odlaskom kolovoza i u prvim danima rujna nekako sve miriši na pečenu papriku i obojeno je u crveno, piše novinarka Dobre hrane.

U sitne sate odlazi se u pekarnicu po novu štrucu kruha kako bi se provjerila kvaliteta tek pripremljenih teglica ajvara (ili dokrajčila prošlogodišnja kolekcija). Čini nam se kako ne postoji gurman koji ne voli ajvar.

Možete se opredijeliti za ribu ili meso, voće ili čokoladu, slatko ili slano, ali kad na red dođe pitanje ajvara, svi će potvrdno kimnuti glavom u znak obožavanja tog kremastog čuda. 

A post shared by Sweety&Spicy (@sweety.and.spicy) on

16. travanj 2024 16:07