StoryEditorOCM
Hranamarenda za bonkuloviće

Zbog hrskave korice i puno rastopljenog sira ovo je jedan od najpoznatijih sendviča na svijetu: mnogi ne znaju tajnu njegove sočnosti, evo kako ga raditi poput profesionalca

Piše T.S.M.
2. prosinca 2019. - 15:04
shutterstock_1573606150

Francuzi stvarno znaju kako napraviti pravu poslasticu, čak i kad koriste sasvim obične sastojke poput kruha, sira i šunke. Umjesto da jednostavno prerežu kruh i u njega ubace par 'feta' šunke i sira, kao što bi većina nas napravila, Francuzi se potrude i dobiju croque monsieur, savršen spoj hrskavog kruha, sočne šunke i rastopljenog sira.

Naziv croque ima veze s njegovom hrskavošću, a teško je reći što mu u imenu radi gospodin (monsieur).

A post shared by Kostas giannopoulos (@kostasgiano) on

19. travanj 2024 10:15