StoryEditorOCM
Hranačuva srce i imunitet

Ako želite izvući sve dobrobiti, samo pričekajte 10 minuta: evo kako pravilno postupati s jednom od najzdravijih namirnica na svijetu

Piše J. V.
12. studenog 2019. - 16:21

Misao koja je vjerojatno većini onih koji se bore s kilogramima nekad prozujala mislima - kad bi barem sva zdrava hrana ujedno bila i ukusna i niskokalorična - ima, tvrde nutricionisti, prilično očit odgovor. Rješenje, čak.

Češnjak, naime, ima intenzivan okus, ali upravo on je začin koji većini jela koja su vam tako neodoljivo privlačna daje okus. U kombinaciji, dakako, s ostalim dodacima, od kojih prednjači sol. 

A jedna od prednosti je i ta da količinu soli, kad se kuha s lukom, možete prepoloviti.

A post shared by My Little Apothecary (@my_little_apothecary) on

19. travanj 2024 11:03