Mozaik Gastro

Dobar provod

'Čaša će sve reći, nemamo što osim zabaviti se!': Splićani i njihovi gosti sinoć su guštali na prvoj večeri 'Vinskog podruma', zavirite u atmosferu s događaja

Dobar provod

U Splitu su se zadnjih dana vinoljupci i ljubitelji gastronomije našli "na svome" - u Dioklecijanovim podrumima traje od petka do nedjelje festival vina i delikatesa, sedmi već po redu "Vinski podrum".

U Dioklecijanovim podrumima otvoren sedmi po redu 'Vinski podrum': Splićani kao i prethodnih godina stigli u velikom broju, pogledajte kako je proteklo otvorenje

Vino nije obično piće, nego užitak i tradicija: evo kako je bilo na sedmom izdanju manifestacije 'Vinski podrum', u dobroj kapljici uživao i princ Edward

Svakoga dana od 18h vrata Podruma otvorena su za sve zainteresirane ljubitelje vina - vrhunski stručnjaci, vinari tu su kako bi posjetiteljima donijeli pravo iskustvo uživanja u dobroj kapljici.

U dobroj atmosferi protekla je i prva večer vina - pile su se sve sorte, pa i šampanjac, posebno ohlađen i čuvan u idealnim uvjetima kako bi i užitak ispijanja bio isti takav. Brojne radionice tu su kako bi posjetitelje uputile u procese izrade i čuvanja pića, o vinu se sinoć učilo i pričalo, a uživalo se i u domaćim sirevima i maslinovom ulju.

"Ovo mi je prvi put da sam ovdje, u ovom prostoru. Osjećam se fantastično, sve izgleda, pa malo je reći prekrasno! Pohvala organizatorima na ovakvom ugodnom,dobrom druženju... Čaša će sve reći, nemamo mi tu što, osim zabaviti se...", rekao nam je oduševljeni posjetitelj.

Za dobru atmosferu i zabavu okupljenih vinoljubaca pobrinuo se ByeBye Bend, a tu je i kratka snimka sa sinoćnjeg događaja za sve zainteresirane.

Naslovnica Gastro