StoryEditorOCM
HranaSve što vas nitko nikada nije naučio

Chef Duje Pisca otkrio nam je sve što treba znati o odabiru i pripremi najboljih pozicija mesa

24. srpnja 2016. - 20:35
mesnica_skokic13-060516.JPG


Mnoge domaćice, ali i profesionalni kuhari ne znaju što točno napraviti od koje mesne pozicije, pa se znade dogoditi da skupi biftek završi na lešo. Nakon ovoga više nećete morati moliti mesara da vam po svome guštu odabere meso za vrhunsku pašticadu ili toć

Možda ne bi bilo loše križić-kružić metodom pokušati odgovoriti na naša pitanja, pa na licu mjesta vidjeti znate li doista dobro postupati s različitim mesnim pozicijama. Evo prvog pitanja, znate li kako se još naziva juneći biftek? Kako se točno priprema? Koliko se english status termički obrađuje? Može li se teleća ruža iskoristiti za rižot? Kakve gradele vole teleće bržole?

Pali ste? Nema veze, iznenadili bi se i koliko bi kuhara dobilo sjedni jedan na oštrom sudu znalaca. Zato ne bi bilo loše proći s ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:42