Donosimo sedam sjajnih rcepata s graškom, koji je upravo u stađunu. Ne propustite ih iskušati!
Grašak na maslacu
Za ovaj ukusan prilog mesu ili ribi, grašak skuhajte u posoljenoj vodi. Kada omekša, vodu ocijedite, a grašak prelijte vrelim maslacem. Po potrebi još začinite.
Juha od graška i piletine
Manju kapulu nasjeckajte, pola pilećih prsa narežite na kockice, te sve ispržite na dvije žlice ulja. Dodajte 350 grama graška, promiješajte i dolijte malo vode, te pirjajte uz lagano nadolijevanje po potrebi. Čim grašak omekša, dodajte 150 ml vode i pustite da provre. Po starinskom receptu, ovom se jelu dodavala zaprška od ulja i brašna, no ako to želite izbjeći, dodajte gustin te dobro promiješajte dok se ne zagusti. Uklonite s vatre, ubacite u juhu razmućeno jaje, pa začinite solju i...
StoryEditorOCM
Hranaoduševit ćete se
Sedam recepata s graškom koje se stvarno isplati iskušati
4. lipnja 2016. - 12:15
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?