Svaku godišnjicu valja obilježiti, stoga je Gavrilović za svoju 325. odlučio proširiti asortiman i svojim potrošačima ponuditi tri nova trajna proizvoda.
Ljubitelji mesnih delikatesa uživat će u novim Gavrilovićevim trajnim salamama - Di Giusto Milanskoj salami, Kulenovoj seki i Goveđoj kobasici, koje će zasigurno postati nezaobilazan dio svečanih plata u blagdanskim danima koji su pred nama, ali i najfiniji dio sendviča.
Di Giusto Milanska salama, kao što joj i ime govori, potječe iz Italije, ali je Gavrilović osmislio i proizveo domaću, jednako kvalitetnu verziju. Gavrilovićeva Milanska salama, pod brandom Di Giusto, većeg je promjera i priprema se od najboljeg svinjskog mesa. Krupnije je mljevena i mekšeg je zagriza od tradicionalnih kobasica po uzoru na talijanske salame...
Ljubitelji mesnih delikatesa uživat će u novim Gavrilovićevim trajnim salamama - Di Giusto Milanskoj salami, Kulenovoj seki i Goveđoj kobasici, koje će zasigurno postati nezaobilazan dio svečanih plata u blagdanskim danima koji su pred nama, ali i najfiniji dio sendviča.
Di Giusto Milanska salama, kao što joj i ime govori, potječe iz Italije, ali je Gavrilović osmislio i proizveo domaću, jednako kvalitetnu verziju. Gavrilovićeva Milanska salama, pod brandom Di Giusto, većeg je promjera i priprema se od najboljeg svinjskog mesa. Krupnije je mljevena i mekšeg je zagriza od tradicionalnih kobasica po uzoru na talijanske salame...