StoryEditorOCM
Hranaza 325. rođendan

Tri nove suhomesnate delikatese iz Gavrilovića

Piše PSD.
26. studenog 2015. - 17:41
Svaku godišnjicu valja obilježiti, stoga je Gavrilović za svoju 325. odlučio proširiti asortiman i svojim potrošačima ponuditi tri nova trajna proizvoda.

Ljubitelji mesnih delikatesa uživat će u novim Gavrilovićevim trajnim salamama - Di Giusto Milanskoj salami, Kulenovoj seki i Goveđoj kobasici, koje će zasigurno postati nezaobilazan dio svečanih plata u blagdanskim danima koji su pred nama, ali i najfiniji dio sendviča.

Di Giusto Milanska salama, kao što joj i ime govori, potječe iz Italije, ali je Gavrilović osmislio i proizveo domaću, jednako kvalitetnu verziju. Gavrilovićeva Milanska salama, pod brandom Di Giusto, većeg je promjera i priprema se od najboljeg svinjskog mesa. Krupnije je mljevena i mekšeg je zagriza od tradicionalnih kobasica po uzoru na talijanske salame...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:30