StoryEditorOCM
HranaGRAND GOURMET

U Makarskoj se ocjenjivalo i filetiranje ribe, najbolja je bila Katarina Kuba

Piše PSD.
6. studenog 2015. - 17:35
Na Grand Gourmetu u Makarskoj nastavilo se natjecanje konobara po kategorijama "rasijecanje voća" i "filetiranje ribe", pri čemu se najvještijom iskazala Katarina Kuba, drugoplasirana je Iva Pavić, a treći Dejan Ančić.

Natjecateljice i natjecatelji su u konobarskim kategorijama osvojili ukupno pet zlatnih, četiri srebrne i sedam brončanih medalja, a posebno su bile s veseljem primljene financijske nagrade: 4.000 kn za prvo, 2.000 kn za drugo i 1.000 kn za osvojeno treće mjesto.

Danas su svoje specijalitete i birana vina, sve u četiri slijeda, predstavili pred žirijem, publikom i medijima makarski ugostiteljski restorani: Biokovo, Jež, Kalalarga i Osejava.

Predsjednik žirija Željko Neven Bremec nije imao lak posao, trebalo je istim kriterijem ocijeniti potpuno različita jela, r...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:21