StoryEditorOCM
Hranavrhunska spiza

Delicije Hotela Park: chef Nikola Eterović otkrio nam je svoje tajne recepte

Piše PSD.
7. kolovoza 2015. - 21:27
Kada kao executive chef u rukama imate vođenje kužine hotela s pet zvjezdica, tada trenutaka za opuštanje nema. Tako visok zvjezdani status znači stalno naviranje niza poslova, od dogovaranja, planiranja, nabavljanja organski uzgojenog povrća, najsvježije ribe i mesa, namirnica najbolje kvalitete…

Potom i priprave delicija koje vas na prvu podsjećaju na svojevrsnu instalaciju. Onda tek dolazi onaj dio susreta gostiju s malim tajnama velikih majstora kužine. A s njim u paketu i posjet kapetana hotelske kužine, glavnog 'krivca' za gastronomsko blago koje vam je stiglo na tanjuru.

Direktan kontakt s gostom jako raduje mladog, ali iskustvom bogatog executive chefa kuhinje splitskog hotela "Park", Nikolu Eterovića, koji je s novim ruhom obnovljenog i nedavno opet otvorenog hotela, ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:10