Dubrovkinja Ana-Marija Bujić viceprvakinja je svijeta! Osvojila je drugu nagradu za najbolju svjetsku kuharicu gastronomskih blogera koju dodjeljuje Gourmand International. Njezina knjiga “What’s Cooking in Dubrovnik” stara je samo godinu dana, a već je postigla veliki svjetski uspjeh.
- Kad su mi javili da je moja kuharica proglašena drugom najboljom u konkurenciji blogerskih, malo je reći da sam bila presretna - kazala je Ana-Marija Bujić, koja je kuharicu napisala na engleskom jeziku.
Nagrade se dodjeljuju kuharicama napisanim u cijelom svijetu u više kategorija i svojevrstan su ekvivalent “gastro Oscara”. Ove godine u natjecanju koje je uključivalo više kategorija sudjelovalo je 205 zemalja. Nagradu je osnovao Edouard Cointreau, potomak loze Cointreau, poznate po proizvodnj...
- Kad su mi javili da je moja kuharica proglašena drugom najboljom u konkurenciji blogerskih, malo je reći da sam bila presretna - kazala je Ana-Marija Bujić, koja je kuharicu napisala na engleskom jeziku.
Nagrade se dodjeljuju kuharicama napisanim u cijelom svijetu u više kategorija i svojevrstan su ekvivalent “gastro Oscara”. Ove godine u natjecanju koje je uključivalo više kategorija sudjelovalo je 205 zemalja. Nagradu je osnovao Edouard Cointreau, potomak loze Cointreau, poznate po proizvodnj...