StoryEditorOCM
Hranadelicije

Ravioli sa skutom, janjeća koljenica i torta od sira po receptima Tonija Bobana

Piše PSD.
21. travnja 2015. - 20:15
Mladi kuhar Toni Boban koji je osvojio Grand Prix na ovogodišnjem Biseru mora, otkrio nam je neke od svojih omiljenih recepata.

Uz malo umijeća i ljubavi prema spizi neku od ovih delicija možete pripremiti kod kuće, a ova i brojna druga jela s Tonijevim gastro potpisom možete isprobati i u splitskom restoranu No Stress gdje radi uz poznatog chefa Željka Nevena Bremeca.


Ravioli punjeni skutom na podlozi od škampa i prošeka



sastojci za raviole:

- 0,5 kg glatkog brašna
- 25 dag drum pšeničnog brašna
- osam jaja od čega tri cijela i pet žumanjaka
- sol, papar
- 20 dag kravlje skute
- sedam dag parmezana
...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 09:29