StoryEditorOCM
Hranasavjeti stručnjaka

Sve tajne vrhunske kave: 'Stavljanje hladnog mlijeka u vrući espresso je potpuni fijasko'

Piše PSD.
23. veljače 2015. - 10:51
A što mi Dalmatinci volimo piti kavu, nema nam ravnih nadaleko. No, to je već stara stvar, opjevana i u pjesmama.

A što pijemo lošu kavu! E, to je novo, i s tom nas je činjenicom na sajmu Adriatic Gastro Show u splitskoj Areni upoznao Domagoj Trusić, jedan od ponajboljih hrvatskih stručnjaka u pogledu svega vezanog uz kavu.

Griješimo u puno toga – recimo, u stavljanju hladnog mlijeka u vrući espresso, što Trusić, predavač kolegija o kavi na nekoliko učilišnih ustanova, drži potpunim fijaskom.

Jedino je gore od toga, kaže, kava u instant formi. To je tek, veli ovaj poznati barist, ravno katastrofi. To je, napominje, atak i agresija na sve ono što se može zvati pravom kavom.


Recept za pravu bosansku kavu

Domagoj Trusić u sur...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:27