Prve dvije godine je bilo najteže, a kada je krenulo, kada su obavili ono što bi se moglo nazvati pravim projektom, i to bez kune marketinga, tada su Dane i Sandra Tahirović konačno odahnuli. Ali ako je išta teško napraviti u gradu Splitu, onda je to ljude naučiti na nešto novo, usaditi im ljubav prema nečem što do tada nisu probali.
No Dane i Sandra su uspjeli, u trećoj godini od kada je njihova konoba - pizzerija "Zora bila" otvorila vrata u kvartu Žnjan, na istoku grada, stekli su vjernu klijentelu koja zna da će u ovom malom lokalu tog dana uživati u vrhunskom gastronomskom iznenađenju.
- Ne, kod nas nema standardnog jelovnika. Kod nas se kuha od onoga štosmo taj dan našli na pazaru ili peškariji, i to od najkvalitetnijihnamirnica, domaćih, friških, sezonskih. Kad smo ...
No Dane i Sandra su uspjeli, u trećoj godini od kada je njihova konoba - pizzerija "Zora bila" otvorila vrata u kvartu Žnjan, na istoku grada, stekli su vjernu klijentelu koja zna da će u ovom malom lokalu tog dana uživati u vrhunskom gastronomskom iznenađenju.
- Ne, kod nas nema standardnog jelovnika. Kod nas se kuha od onoga štosmo taj dan našli na pazaru ili peškariji, i to od najkvalitetnijihnamirnica, domaćih, friških, sezonskih. Kad smo ...