Mozaik Gastro

gastroturneja

Gastronomski događaj sezone: Tjedan dobre hrane stiže u Split

gastroturneja
Tjedan Dobre hrane, senzacionalna gastronomska manifestacija koju je u samo dva vikenda posjetilo više od 130.000 zaljubljenika u dobru hranu, napokon stiže u Split, zadnju postaju iznimno popularne gastronomske turneje.

Posjetitelje City Centera one u Splitu 22. i 23. studenog očekuju nezaboravno iskustvo, fantastična atmosfera, bogat sadržaj i nesvakidašnje delicije.

Besplatne radionice

Gastronomske avanturiste koji žele postati dio najveće kulinarske manifestacije godine očekuju besplatne radionice najboljih hrvatskih chefova, degustacije raznolikih delicija te sajam velikih i malih proizvođača na kojem će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.

Splitski program Tjedna dobre hrane, najpopularnijeg do sada, svojim posjetiteljima ponudit će brojne prilike za uživanje svim osjetilima.



Najviše će se zabaviti gastronomski avanturisti koji se odluče za neku od radionica - na primjer, zainteresirane će “Podravkini” Zoran Delić i Mišel Tokić naučiti kako pripremiti subotnji meni, od predjela do deserta, u samo 45 minuta.

Desert na kraju

Kako i priliči gradu podno Marjana, brojne radionice bit će vezane uz pripremu ribe – od street food ribe, preko tartara od jadranske tune, pa sve do gusarske plate, jela omiške stine, mora i Cetine.

Zakinuti neće biti ni ljubitelji mesa, koji mogu otkriti tajne pripreme mariniranog janjećeg kotleta ili gourmet burgera. A za desert? Ništa manje od bezgrešnog zadovoljstva iz radionice pastry chefa Tereze Alabande.

Ovo je samo dio programa i nezaboravne atmosfere koja vas očekuje na posljednjoj postaji Tjedna dobre hrane. Dođite 22. i 23. studenog u City Center one i postanite dio gastronomske avanture godine!

pr

Ponuda na štandovima

Izlagači na štandovima u City Centru one bit će: Aurelia (tjestenina), Delicije Marović (pršut), Dujmex d.o.o. (kruh, peciva i kolači), Karlovačka pivovara (piva), Kebab & meze bar Istah (turske slatke delicije), Nadalina (čokolade i začini), OPG Ana Delić (mesne prerađevine), OPG Dario Dješka (med), OPG Ferbežar Vlado (meso), OPG Lavanda - Berislava Ćurčin (melem sa puhovim uljem i propolisom), Pepefiš (marinirani inćuni i crvene papričice), Pivac (meso), Po
dravka (juhe i temeljci) i Šafram (začini).


Naslovnica Gastro