Zamislite pašticadu na stolu, a sve krave na broju! - to je slogan kuhara Vjeke Šoškića kojim je dočekao polaznike gastronomske radionice u Kuharskoj akademiji, na kojoj nas je podučio kako napraviti nekoliko brzih, pomalo neobičnih, no vrlo ukusnih jela.
Među ostalim i vegetarijansku pašticadu s kojom se odlično ljubi pire od prosa i bundeve. Dakle, u Vjekinu vege pašticadu umjesto teletine ide sejtan ili “pšenično meso”, koje sadrži i do 70 posto proteina te se smatra odličnom namirnicom za hladnije, zimske dane, a ima mali postotak masti i ugljikohidrata.
Među ostalim i vegetarijansku pašticadu s kojom se odlično ljubi pire od prosa i bundeve. Dakle, u Vjekinu vege pašticadu umjesto teletine ide sejtan ili “pšenično meso”, koje sadrži i do 70 posto proteina te se smatra odličnom namirnicom za hladnije, zimske dane, a ima mali postotak masti i ugljikohidrata.
Vege pašticada s pireom od prosa i bundeve sastojci: - 60 dekagrama sejtana |