Društvena mrežaI KOLEGICI JE BILO NEUGODNO

TV voditelj se u najgledanijem terminu brutalno obrušio na Meghan Markle, možete li vjerovati da joj je sve ovo izgovorio? A nekad su bili super bliski prijatelji

Piše M.K.
profimedia

Britanski televizijski voditelj Piers Morgan, proslavljen brojnim kontroverznim "uletima" slavnim osobama, te oštrim pitanjima u kojima ne štedi nikog, očito ne može preboljeti ružan završetak svog, kako je tvrdio, prisnog prijateljstva s glumicom Meghan Markle tijekom kojeg su se ispijala pića u londonskim pubovima, a koje se, prema njegovim tvrdnjama, počelo otapati kad je lijepa Amerikanka postala djevojka princa Harryja.

Piers Morgan je tako u supergledanoj emisiji "Good Morning Britain" cinično reagirao na citat izjave Dalaj Lame, koji su Meghan i 34-godišnji Harry objavili na svom Instagram profilu, piše britanski Sun.

"Vjerujem da na svakoj razini društva, obiteljskoj, nacionalnoj i internacionalnoj, ključ za sretniji i uspješniji svijet je rast suosjećanja" - napisali su, naime, Meghan i Harry, na što je 54-godišnji voditelj "šiznuo".

"Skroz sam za to da Meghan nauči što je suosjećanje. Iskreno, stvarno jesam. Može početi sa svojim ocem kojeg se odrekla, obitelji koje se odrekla i prijateljima kojih se rješavala tijekom godina..." - kazivao je Morgan, dok se kolegica voditeljica do njega nelagodno vrpoljila.

"To je suosjećanje, zar ne? Uzmi telefon i provjeri jesu li svi u redu... Oni govore o empatiji, zar ne bi bilo bolje početi od sebe?  Ne smetaju mi te stvari na Instagramu ako ih doista žive" - ustvrdio je Morgan u punom studiju.

Ovo nije prvi put da bez suosjećanja secira poteze kraljevskog para. 

Piers Morgan je prošle godine kolegici dao intervju za stolom puba u kojem se sretao s Markle i razotkrio mnoge detalje, pa i svoje viđenje kad je i kako Meghan započela vezu s princom Harryjem.

Mediji su više puta prenosili razočarane izjave nekadašnjih prijateljica bivše glumice, koje su ustvrdile da su kontakti počeli blijediti i nestajati kad je veza s Harryjem postala ozbiljna

Meghan Markle bi nesumnjivo o svim ovim prozivkama imala što za reći, ali sebi to očito ne može dopustiti. Ili joj drugi ne dopuštaju.

#MEGHAN MARKLE