StoryEditorOCM
Društvena mrežaDRUŠTVENE MREŽE

Oduševljenje Baby Lasagnom koji je odbio Plenkovićevih 50.000 eura: ‘Ne zaslužujemo ga‘

Piše I. P.
16. svibnja 2024. - 12:48

Nakon što je Baby Lasagna odnosno Marko Purišić odbio Vladinih 50.000 eura koje su mu ponudili zbog plasmana na Eurosogonu i promidžbe za Hrvatsku, na društvenim mrežama zavladalo je opće oduševljenje. 

Podsjetimo, jutros je na sjednici tehničke vlade Andrej Plenković objavio da će novčano nagraditi Marka Purišića nakon njegovog uspjeha i osvojenog drugog mjesta na ovogodišnjem Eurosongu. Odlučili su mu ponuditi nagradu od 50.000 eura za "ogromnu promidžbu" Hrvatske.

"Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći", napisao je Marko.

"Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime i u ime hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala", poručio je Marko Purušić na svom Instagram Storyju.

Na društvenim mrežama su oduševljeni njegovom gestom. 

"Ne zaslužujemo Marka", "Ustat pa reć Baby Lasagna, dabogda mu sve cvjetalo u životu", neki su od komentara.

image
Sander Koning/Anp Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 08:39