StoryEditorOCM
Društvena mrežaTRIK NA TRIK

‘Gluposti! Ne zaluđujte ljude, pokvarit će se mašina!‘: podijelila trik za ‘kućnu‘ tabletu za perilicu i izazvala ludilo

Piše Mozaik SD
5. veljače 2024. - 12:15

Korisnica Instagrama na popularnoj je društvenoj mreži podijelila trik kako napraviti "kućnu tabletu" za perilicu, kad ostanete bez iste ili naprosto želite isprobati nešto novo.

Uz video, na kojemu objašnjava: "Napravite prašak za suđe od četiri sastojka koja imate u kuhinji. U odjeljak za tabletu pomiješajte žličicu soli, žličicu sode bikarbone i limontusa, a u odjeljak za dodatni sjaj ulijte alkoholni ocat...", korisnica je pozvala pratitelje da joj se povratno jave s komentarima, koliko su zadovoljni rezultatima pranja s navedenom smjesom.

Istovremeno, i sama je podijelila prizore kristalno čistih čaša iz perilice.

Reakcije na objavu su bile i brojne i burne, prenosimo neke od njih:

"Radi ovo, radi, ali kad za dva-tri mjeseca pojede sve gumene dijelove perilice, popravak ćete platiti više nego bilo koje tablete!"

"Ovo radi 100% ?. Hvala punoooo"

"A što od toga skida masnoću? NIŠTA!!! Gluposti"

"Ja sam jednom zaboravila ubaciti tabletu. Suđe se opralo kao s tabletom ???! Topla voda sve oprala!"

"Gluposti! Nemojte zaluđivati ljude, pokvarit će im se mašina. Ovi sastojci mogu ukloniti kamenac, ali ne mogu isprati masnoću s tanjura. Istu sam glupost čitala na drugoj stranici".

"Ja sam uvijek za prirodnu varijantu, pa sam probala i ovu kombinaciju. Najbolji način da uništiš perilicu posuđa... Toplo ne "preporučam".

U raspravu se uključila i TikTokerica, koja je navedeni recept doživjela kao "krađu svog".

"Hvala što ste isprobali moj autorski recept ❤️ Do njega i tableta za pranje suđa sam došla nakon nekoliko mjeseci testiranja" - navela je.

Autorica videa joj je odgovorila:

"Zdravo! ❤️ Ovo ljeto sam naišla na sličan video na Tik Toku, ne na tvoj. ? Probala sam ga nekoliko puta i jako mi se svidio, tim više što nema mrlja na suđu i čašama. Zato sam odlučila to podijeliti. Super je i nije mi uništilo mašinu. ??‍♀️?"

image

Rezultat pranja nakon kombinacije soli, sode bikarbone i limontusa

Screenshot Instagram

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 07:53