Mozaik Društvena mreža

RAZLOG ZA SLAVLJE

Poseban dan u domu uglednog splitskog para: znanstvenik otkrio zašto sebe i suprugu smatra 'najsretnijim ljudima na svijetu'

RAZLOG ZA SLAVLJE

Splitski znanstvenik Ivica Puljak emotivnom porukom na društvenim mrežama čestitao je godišnjicu braka svojoj supruzi Marijani, splitskoj gradskoj vijećnici. 

"24 godine službeno zajedno u ovom dijelu svemira. Vjerojatnost, najprije da uopće postojimo, a onda da se susretnemo u istom prostor-vremenu je tako spektakularno mala da sebe smatramo najsretnijim ljudima na svijetu. Što i vama želimo", napisao je Puljak.

Fotografiju je, nakon supruga, podijelila i Marijana, uz komentar da su najsretniji ljudi u vidljivom svemiru. Ispod objava mnoštvo je čestitki i želja za još barem toliki broj skladnih bračnih godina.

Inače, Puljak svaku godišnjicu braka obilježi i zanimljivom objavom na Facebook-u. Prošle godine postavio je fotografiju s njihovog vjenčanja 1995. godine.

Na fotografiji koju je Ivica objavio za 21. godišnjicu braka mnogi su komentirali kako Marijana sliči Baby iz Prljavog plesa, a da je on isti Bill Gates.

Par skupa djeluje u stranci Pametno, a imaju troje djece.

Naslovnica Društvena mreža