Mozaik Društvena mreža

Nije joj lako...

Ultrašica se požalila na apartman u Splitu: influencerici zasmetao jedan nedostatak smještaja, uz provokativne odjevne kombinacije s tisućama pratitelja podijelila i tu 'manu'

Nije joj lako...

Kao i brojni drugi partijaneri iz svih krajeva svijeta, u Split je na Ultru stigla i novozelandska plus size manekenka Riley Hemson, a kao i svi oni, time se pohvalila na Instagramu.

No koliko god influencerica gušta u bajkovitim prizorima grada i okolice, cjelonoćnim partyjima i pokazivanju vlastitih "outfita" za festival, toliko ju je jedna stvar pomalo i naživcirala. Problem je to s kojim su brojni Splićani već upoznati...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With 0 pics and a room this messy it had to be a banger of a night 🐍 @ultraeurope

A post shared by 👑 Riley Hemson (@healthychick101) on

"Loša strana našeg smještaja ujedno je i dobra strana - na petom smo katu, a nemamo lift! Moramo hodati gore-dolje barem tri puta dnevno", požalila se Riley pratiteljima u jednome od svojih storyja, opisavši zgradu kakvih je u gradu mnogo.

No osim ove mane splitskog smještaja, Riley je prilično ažurna i što se tiče objava vlastitih izdanja za Ultru zbog koje je i stigla u grad pod Marjanom. Plus size model propagira, kako sama kaže, zdrav život i prihvaćanje vlastitoga tijela, a u Splitu je zablistala u svom punom sjaju - fetivalske kombinacije njena su jaka strana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ultraeurope day ✌🏼 ✨

A post shared by 👑 Riley Hemson (@healthychick101) on

Naslovnica Društvena mreža