Mozaik Društvena mreža

NA NAJBOLJOJ RUTI

Prelijepa Sistine Stallone izronila u Modroj špilji: mlada poduzetnica zna se reklamirati, pogledajte kako je nedavno sa slavnim tatom više od mame dominirala pred fotoreporterima

NA NAJBOLJOJ RUTI

Sistine Stallone izronila je u Modroj špilji na Biševu. I dakako, kao najaktivnija na društvenim mrežama, pohvalila se fotografijom na Instagramu.

Luksuzni brod Meira, kojim obitelj slavnog Slyja Stallonea krstari Jadranom, plovi "najklasičnijim" najpoželjnijim rutama, kad je o srednjedalmatinskom akvatoriju riječ.

Nakon prve noći na Krknjašima, Stalloneovi su stigli do Bola na Braču, dan kasnije osvanuli na Hvaru, a danas su na Visu.

Sistine Stallone srednja je kći Sylvestera Stallonea i Jennifer Flavin, para čije kćeri slove kao “najljepša djeca Hollywooda”.

Nakon kupanja na Zlatnom ratu, Stalloneove kćeri pohvalile se noćnim provodom na Hvaru: Instagram sad već vrvi objavama s Jadrana, slavi se i važan rođendan

I doista, 21-godišnja Sistine svakako opravdava tu titulu.

Njezine najfriškije, viške objave, u tren su zaintrigirale brojne pratitelje koji joj laskaju kako je "prezgodna", "vruća", "predivna".

Slabije upućeni u Sistininu dalmatinsku rutu čak su se zapitali i zašto je stalno u bikiniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Dok njezina starija sestra Sophia studira komunikologiju, Sistine već ima uspješnu poduzetničku karijeru.

Vlasnica je modnog i make-up brenda, a krenula je i stopama svoje majke, nekad vrlo uspješnog modela Jennifer Flavin, pa radi i kao manekenka.

Tako je nosila Chanelove revije, te krasila naslovnicu ruskog Ella. 

Sistine ne propušta javne događaje na kojima uz svoje slavne roditelje može biti u prvom planu i rado reklamira svoje projekte, a za to joj se pružaju nebrojene mogućnosti, kao nedavno u Cannesu, gdje je Sly promovirao novog Ramba, a fotoreporteri su s jednakim ushitom i pažnjom snimali i njegovu kćer, koja je apsolutno dominirala crvenim tepihom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What an incredible moment. I’m very proud of you dad🖤so happy to share this with you

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

I dok Sistine u društvu dečka i sestara Sophije i Scarlett uživa na Jadranu, tatu još nismo vidjeli.

Na svom profilu na Instagramu Sly se jučer referirao opet na Ramba, pozirajući sa španjolskim kolegom Sergijem Peris Menchetom.

"Uskoro se vidimo na bojnom polju" - naveo je Sly, "užgavajući" svoje fanove, koji ne mogu dočekati najnoviji nastavak sage o legendarnom ratniku, koji je trenutno u fazi postprodukcije.

Proteklog je tjedna Sly obilježio Sistinin rođendan i serijom zajedničkih fotografija na svom profilu. Na jednoj od njih češlja svoju kćer uz komentar kako bi bio "najgori frizer na svijetu".

Sly rado objavljuje fotografije sa kćerima, s kojima je jako prisan, baš kao i cijela obitelj, i one same.

"Nevjerojatno smo bliske i to uvijek pomaže. I za druge stvari i kad se probijamo kroz paparazze" - komentirala je jednom prilikom Sistine. 
  

Naslovnica Društvena mreža